Announcement

Collapse
No announcement yet.

BurnIn Test application disappear automatic on XP SP3 !!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • johnthekayaker
    replied
    Burn-in test release 1033

    I have been running it for 26 hrs on a Dell P1950 and so far it looks good. We also have it running on a few Supermicro platforms and they too are still running.

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    The standard BurnInTest build of V5.3.1033 is now also available.

    Regards,
    Ian

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    We have released a new public build of BurnInTest Professional 5.3.1033 that corrects this problem. Both 32-bit and 64-bit versions of BurninTest have been updated. BurnInTest Standard will be updated tomorrow.

    Please follow the links to see the updates and download the latest version of BurnInTest:
    http://www.passmark.com/products/bit.htm

    Regards
    Ian

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    We believe that we have resolved this problem in V5.3.1032. We would appreciate confirmation from users that this problem is now resolved.

    The new build can be downloaded from here (for now):
    http://www.passmark.com/ftp/bitpro5....0003.debug.exe

    Based on feedback and our ongoing testing, we currently hope to make a public build available tomorrow.

    Thanks.

    Regards,
    Ian

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    We only released 5.3.1031 to Timothy. We found in our own testing that while this build improves the problem, it does not resolve the problem entirely. We are working on releasing 5.3.1032 which we believe resolves this issue.

    I will post v5.3.1032 here when it is available. Hopefully, in around 5 or 6 hours from now.

    Regards,
    Ian

    Leave a comment:


  • Allen_Cheng
    replied
    Where can i download BIT 5.3 build 1031 for testing ?

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    We are now testing 24x7 to try and work out where the problem is. At this stage it would seem to be a combination of the Standard memory test and the Disk test. As a short term work around, you could try using the RAM torture test (instead of the standard RAM test), with settings of 10 processes * 6% (not the default 10 * 9%). Please let me know if this avoids the problem.

    Thanks,
    Ian

    Leave a comment:


  • James Hoopes
    replied
    can i try the burn in test with tracer

    Leave a comment:


  • James Hoopes
    replied
    BurnIn Test application disappears

    can i try the burn in test with tracer

    Leave a comment:


  • David (PassMark)
    replied
    Yesterday (Friday 26th Sept) we found a in house machine on which the problem appeared. So we are now able to reproduce the problem now. Which will make fixing it much much easier.

    We are running some tests over the week end, but indications are that build 1030 doesn't fix the problem. So there will need to be a 1031 release on Monday or Tuesday.

    Leave a comment:


  • James Hoopes
    replied
    Hi:
    I ran burnin test with build 1030 and it disappeared. It ran about a day and a half.
    I am running the test on a dell 2950 and it does not fail.
    The one that is failing is a ROBO 8777VG2A industrial board. You can go to this site and get the spec. For this board.
    http://www.portwell.com.tw/products/ipc_1.html
    I would like to get the Burnin trace program to find out what the problem might be.

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    Feedback on whether you have the problem or not with v5.3.1030 would be appreciated.

    Thanks.
    Ian

    Leave a comment:


  • James Hoopes
    replied
    ok I am using build 1030

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    We have made a new build of 32-bit BurnInTest Pro, V5.3.1030, to try and address this problem. Could you please download this new build and let us know whether the problem has been resolved, or the behavior has changed.

    The new build can be downloaded here:
    http://www.passmark.com/ftp/bitpro.exe

    Regards,
    Ian

    Leave a comment:


  • Ian (PassMark)
    replied
    As the crash only happens after 46 hours it will be hard to reproduce. Please send us an email and I will send you a debug version of BurnInTest. Please contact us at:
    http://www.passmark.com/support/index.htm

    Regards,
    Ian

    Leave a comment:

Working...
X